Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -  به گزارش ایران اکونومیست، سیداحمد معتمدی در آیین سی و چهارمین سالگرد نکوداشت زنده یاد حبیب الله نفیسی موسس دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) که با حضور خانواده مرحوم نفیسی و پیشکسوتان نخستین دوره دانش ‌آموختگان این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: کار طراحی و جانمایی این موزه در محل دانشگاه امیر کبیر انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دانشگاه صنعتی امیرکبیر یا پلی ‌تکنیک تهران یکی از دانشگاه‌ های فنی و صنعتی کشور است که در سال 1337 به طور رسمی به عنوان دانشگاه صنعتی گشایش یافت.

وی با اشاره به تحصیل 14هزار دانشجو در تمام مقاطع تحصیلی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر، آن را حاصل زحمات روسا، استادان و مدیران در دوره‌های مختلف این دانشگاه دانست.

به گفته معتمدی، نقش مرحوم نفیسی به عنوان بنیانگذار این دانشگاه به طور قطع تاثیرگذارتر است.

وی به تاریخچه دانشگاه صنعتی اکبیر هم اشاره ای کرد و افزود: بنیان ‌گذار اصلی این دانشگاه مرحوم امیرکبیر بوده است؛ دارالفنون ترجمه پلی ‌تکنیک است و به همین دلیل بعد از انقلاب نام این دانشگاه به نام امیرکبیر ثبت شده است، چرا که نخستین پلی‌ تکنیک تهران را مرحوم امیرکبیر با عنوان دارالفنون تاسیس کرده است.

معتمدی گفت: البته به سبب وقایع تاریخی آن روزها، این روند متوقف می ‌شود تا در نهایت مرحوم نفیسی در سال 1336 با وجود فشارهای موجود در حکومت و وزارت علوم وقت، با ادغام دو مدرسه عالی این دانشگاه را تاسیس می ‌کند.

 پلی‌تکنیک تهران، نخستین دانشگاه صنعتی ایران و یکی از با سابقه ‌ترین موسسه های آموزش عالی ایران در زمینه ه فنی و مهندسی است.

نخستین دوره دانشجویان این دانشگاه در سال 1336 از طریق آزمون داخلی پذیرفته ‌شدند و از سال 1337 فعالیت آموزشی پلی‌تکنیک تهران، به‌ طور رسمی با پنج رشته مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی مکانیک، مهندسی نساجی، مهندسی شیمی و مهندسی راه و ساختمان آغاز شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: موزه دانشگاه امیر کبیر تاسیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۸۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبدالحسین خسروپناه: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است

عبدالحسین خسروپناه،  امروز در دانشگاه امیرکبیر ضمن بازدید از شرایط و نحوه سازماندهی آزمون سراسری در رشته تجربی اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی علاوه بر تصویب اسناد و ترسیم ساختار مصوبات، برای بررسی از نحوه اجرای آن نیز ورود می‌کند، در همین راستا امروز برای بازدید شرایط برگزاری آزمون سراسری در حوزه دانشگاه امیرکبیر حضور پیدا کردیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: سازمان سنجش در سال‌های اخیر در خصوص نحوه برگزاری آزمون رشد چشمگیری داشته و با نظارت و بازدیدی که از این سازمان و نحوه برگزاری آزمون در حوزه‌های مختلف داشتیم، می توان به جرئت گفت که احتمال تقلب در این آزمون صفر است و هیچکس نمی تواند سوالات رو لو دهد و سوءاستفاده کنند.

وی گفت: در این شرایط هر داوطلبی هر نتیجه‌ای کسب کند، کاملا نتیجه فعالیت خود اوست و باید گفت که عدالت آزمونی در این سازمان تحقق پیدا کرده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • بیانیه دانشگاه امیرکبیر در محکومیت سرکوب خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشگاهیان حامی فلسطین
  • حمایت دانشگاه امیرکبیر از دانشجویان آمریکا در حمایت از غزه
  • محکومیت سرکوب و برخورد خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشجویان از سوی دانشگاه امیرکبیر
  • حمایت دانشگاه امیرکبیر از خیزش دانشجویان آمریکا در اعتراض به رژیم صهیونیستی
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما برگزار می‌شود
  • برگزاری کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما
  • عبدالحسین خسروپناه: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند