Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آئین نکوداشت مهندس نفیسی، از افتتاح موزه پلی‌تکنیک در این دانشگاه خبر داد. به گزارش  گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سیداحمد معتمدی در آئین سی و چهارمین سالگرد نکوداشت زنده یاد حبیب الله نفیسی، مؤسس دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) که با حضور خانواده مرحوم نفیسی و پیشکسوتان اولین دوره دانش‌آموختگان این دانشگاه برگزار شد، ضمن اشاره به تحصیل ۱۴ هزار دانشجوی دانشگاه صنعتی امیر کبیر در تمام مقاطع مختلف، گفت: قطعا این میراث حاصل زحمات رؤسا، اساتید و مدیران در دوره‌های مختلف این دانشگاه بوده است که در این میان نقش مهندس نفیسی به عنوان بنیان‌گذار این دانشگاه قطعا بسیار بیشتر و تأثیرگذارتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه با اشاره به تاریخچه این دانشگاه، گفت: البته بنیان‌گذار اصلی این دانشگاه مرحوم امیرکبیر بوده است. دارالفنون ترجمه پلی‌تکنیک است و به همین دلیل بعد از انقلاب نام این دانشگاه به نام امیرکبیر ثبت شده است؛ چرا که اولین پلی‌تکنیک تهران را مرحوم امیرکبیر با عنوان دارالفنون تأسیس کرده است.
معتمدی گفت: البته به سبب وقایع تاریخی آن روزها، این روند متوقف می‌شود تا نهایتا مهندس نفیسی در سال ۱۳۳۶ با وجود فشار‌های موجود در حکومت و وزارت علوم وقت، با ادغام دو مدرسه عالی این دانشگاه را تاسیس می‌کند.
معتمدی گفت: در آینده موزه‌ای با نام "پلی‌تکنیک" که به تاریخ این دانشگاه از سال ۱۲۳۰ و زمان مرحوم امیرکبیر تاکنون می‌پردازد، در دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح خواهد شد که در این راستا طراحی و جانمایی آن انجام شده است.
آئین نکوداشت  نفیسی از سوی جامعه فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این دانشگاه برگزار شد و در پایان این مراسم مهمانان جهت ادای احترام بر سر مزار مرحوم نفیسی واقع در بهشت زهرا حضور یافتند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر دانش اموختگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۶۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد: همزمان با روز معلم، بازدید از موزه‌ها، پایگاه‌ها و اماکن فرهنگی‌تاریخی برای معلم‌ها و استادان دانشگاه رایگان خواهد بود. 

براساس این اعلام وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌ماه، معلم‌ها، آموزگاران و استادان دانشگاه با ارائه کارت شناسایی مرتبط می‌توانند از موزه‌ها، پایگاه‌های میراثی و اماکن فرهنگی‌تاریخی در سراسر کشور، به صورت رایگان بازدید کنند.

ساعت کاری اماکن فرهنگی‌تاریخی در ۶ ماه نخست سال از ۹ تا ۱۸ است.

علاقه‌مندان به بازدید از موزه‌ها، پایگاه‌های میراث فرهنگی یا محوطه‌های تاریخی، با مراجعه به تارنما یا صفحه آنها در فضای مجازی، می‌توانند از ساعت دقیق فعالیت‌شان اطلاع یابند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • بیانیه دانشگاه امیرکبیر در محکومیت سرکوب خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشگاهیان حامی فلسطین
  • حمایت دانشگاه امیرکبیر از دانشجویان آمریکا در حمایت از غزه
  • محکومیت سرکوب و برخورد خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشجویان از سوی دانشگاه امیرکبیر
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • حمایت دانشگاه امیرکبیر از خیزش دانشجویان آمریکا در اعتراض به رژیم صهیونیستی
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • عبدالحسین خسروپناه: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است