Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:52:39 GMT

پلی تکنیک تهران؛ مادر دانشگاه های صنعتی کشور

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۲۲۷۴۹

پلی تکنیک تهران؛ مادر دانشگاه های صنعتی کشور

تهران - ایرنا - پلی تکنیک تهران، دانشگاهی بزرگ با سابقه بسیار طولانی است که پس از انقلاب اسلامی به صنعتی امیرکبیر تغییر نام یافت و ازاین دانشگاه با نام استنفورد ایران یاد می شود .

به گزارش گروه دانشگاه ایرنا ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان یکی از دانشگاه های مفتخر به داشتن تعداد زیادی فارغ‌ التحصیل است که جزو مفاخر علمی ایران و جهان چه داخل ایران و چه خارج آن محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بسیاری از پروژه‌های کلان ملی در این دانشگاه انجام می‌شود. پروژه‌هایی نظیر ابر کامپیوتر ایرانی، انواع ماهواره‌های فضایی، ساخت هواپیمای مسافربری ملی، موتور خودروی ملی و بسیاری پروژه های دیگر.
بسیاری از مقامات و افراد سطح بالای کشوری از این دانشگاه فارغ‌ التحصیل شده‌اند. حضور در این دانشگاه نیازمند کسب رتبه‌های بالا در کنکور سراسری ایران است.
تاریخ تاسیس دانشگاه امیرکبیر به سال 1307 هجری خورشیدی باز می گردد دراین سال «هنرسرای عالی» با هدف ایجاد زمینه های لازم برای تحصیلات دوره های عالی مهندسی در ایران، با همکاری آلمانی ها در خیابان 30 تیر ( قوام السطنه) تاسیس شد.
شکل گیری اولیه دانشگاه در آبان ماه 1335 است؛ در آن زمان، هسته اولیه دانشگاه، به عنوان «پلی تکنیک تهران» به منظور توسعه فعالیت های دو موسسه فنی وقت، «انستیتو مهندسی راه و ساختمان» و «هنرسرای عالی» شکل گرفت.
در سال 1336 نخستین دوره دانشجویان از طریق آزمون داخلی پذیرفته شدند و از سال 1337 فعالیت آموزشی پلی تکنیک تهران، به طور رسمی با پنج رشته شیمی مهندسی برق و الکترونیک، مکانیک، نساجی و راه و ساختمان آغاز شد.
پس از انقلاب اسلامی، این مرکز آموزش عالی به دانشگاه صنعتی امیرکبیر تغییر نام یافت.
سرپرستی مدرسه عالی راه و ساختمان نیز از سال 1356 به پلی تکنیک تهران واگذار شد و به این ترتیب این واحد به عنوان پنجمین بخش از پلی تکنیک تهران محسوب شد.
با رشد تدریجی پلی تکنیک تهران تا سال 1357، پنج بخش به دانشکده اضافه شد.
دانشکده فنی هسته اصلی پلی تکنیک تهران را ایجاد کرده و از 6 انستیتو یا گروه آموزشی با عنوان «مهندسی برق و الکترونیک»، «مهندسی شیمی و پتروشیمی»، «مهندسی نساجی و پلیمر»، «مهندسی مکانیک»، «مهندسی معدن» و «مهندسی صنایع» تشکیل شد.
همچنین دانشکده تربیت دبیر فنی و علوم در سال 1355 با همکاری وزارت آموزش و پرورش فعالیت خود را آغاز کرد.
دانشکده علوم پایه و کامپیوتر نیز به منظور ارایه درس های پایه برای دانشجویان دیگر دانشکده ها ایجاد شد که دانشجویان این دوره ها، مدرک تحصیلی از دانشکده دریافت نمی کردند.
در عین حال، انیستیتو تحصیلات تکمیلی و تحقیقات به منظور اداره و سرپرستی مقطع کارشناسی ارشد و امور تحقیقاتی دانشگاه دایر شد. در آن زمان پنج دوره کارشناسی ارشد و یک موسسه تحقیقاتی با عنوان 'مرکز تحقیقات صنایع غذایی' زیر نظر این انستیتو مدیریت می شد.

**اولین های دانشگاه
پلی تکنیک تهران در جریان انقلاب اسلامی، یکی از پایگاه های فعال دانشگاهی بود و در به ثمر رساندن انقلاب اسلامی نقش فعالی بر عهده داشت.
پس از پیروزی نقلاب اسلامی، پلی تکنیک تهران در سال 1358 به دانشگاه تبدیل شد و به افتخار امیرکبیر، که به گسترش و توسعه پایه های علم نوین و صنعت در کشور اهتمام داشت، به نام دانشگاه صنعتی امیرکبیر نامگذاری شد. این دانشگاه به منظور توسعه و گسترش در زمینه های فنی و مهندسی و همسویی با هدف های علمی و فرهنگی انقلاب تجدید سازمان یافت و در این چارچوب تحولات چشمگیری در آن صورت گرفت.
دانشکده تربیت فنی و علوم، به علت مطابقت هدف های آن با مراکز تربیت معلم از دانشگاه صنعتی امیرکبیر جدا و در مجموعه دانشگاهی تربیت معلم قرار گرفت.
همچنین مدرسه عالی ساختمان، از دانشگاه صنعتی امیرکبیر جدا و به مجموعه ای با عنوان دانشگاه خواجه نصیر طوسی اضافه شد.
در عین حال ایجاد دانشکده ها و دوره های جدید به خصوص دوره های تحصیلات تکمیلی، منجر به تأسیس 6 دانشکده جدید درطول سال های 1367 تا 1374 شد.

**جایگاه دانشگاه در کشور
دانشگاه صنعتی‏ امیرکبیر به موازات فعالیت‏ های گسترده آموزشی به اقدامات ارزنده ‏ای در زمینه پژوهش و گسترش روند تحقیقات به عنوان پشتوانه کیفیت آموزشی و نیز پایه و اساس رشد تکنولوژی و توسعه ملی اهتمام ورزیده و توانسته است در هر دو زمینه آموزش و تحقیق به موفقیت‏ های چشمگیری نائل شود.
امیرکبیر یکی از با سابقه ترین موسسه های آموزش عالی کشور در زمینه فنی و مهندسی است که به مرور زمان به لحاظ کمی و کیفی گسترش فراوانی یافته است؛ به گونه ای که امروز این دانشگاه به عنوان مادر دانشگاه‌های صنعتی کشور تلقی می شود.

**مدیریت دانشگاه
پس از حبیب نفیسی بنیانگذار پلی تکنیک تهران، چند ماهی درسال 1341 مهرداد عابدی به جای وی ریاست پلی تکنیک را بر عهده داشت. سپس در اواخر همین سال، محمدعلی مجتهدی رییس اسبق دبیرستان البرز، به ریاست پلی تکنیک منصوب شد.
پس از مجتهدی، علی اکبر بینا حدود یک سال و نیم ریاست پلی تکنیک را بر عهده داشت و در اوایل سال 1346 (یا اواخر سال 45) نفیسی که از آمریکا بازگشته بود به طور مجدد به ریاست پلی تکنیک منصوب شد. یکی از اقداماتی که او در ریاست مجددش برای پلی تکنیک انجام داد، تهیه تاریخی منسجم از پلی تکنیک بود که این کار توسط چند کارشناس یونسکو که نفیسی ازآنها دعوت به همکاری کرده بود انجام شد.
یگانه حائری دارنده نخستین دکترای متالوژی در کشور، محمد جعفر جد بابایی، کاظم نجم آبادی، حسین ماهبان، سیروس شفیعی، میری از دانشکده فنی دانشگاه تهران، مهدی از اساتید دانشکده مهندسی برق، حسن فرید اعلم، سید کمال الدین نیک روش دکترای برق، حسن رحیم زاده ، علی اکبر رمضانیانپور، رضا حسینی ابرده، محمد حسین سلیمی نمین، علیرضا رهایی، عبدالحمید ریاضی، سید احمد فهیمی فر و علیرضا رهایی به ترتیب ریاست و یا سرپرستی این دانشگاه را بر عهده داشتند و سید احمد معتمدی از سال 1393 تاکنون این مسوولیت را عهده دار است.

**جاذبه های دانشگاه
کتابخانه «شهید صبوری» به عنوان کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمره بزرگترین کتابخانه فنی و مهندسی پایتخت، یکی از غنی‏ ترین کتابخانه‏ های دانشگاهی در حوزه علوم پایه و فنی مهندسی در سطح منطقه به شمار می ‏آید.
این کتابخانه شامل کتابخانه مرکزی و 16 کتابخانه اقماری در تهران و بندرعباس است که تامین نیازهای اطلاعاتی مراجعان خود را در قالب کتاب، نشریه، مقاله، لوح فشرده و بانک‏ های اطلاعاتی برعهده دارد.
کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی ‏امیرکبیر همان‌گونه که در سال های گذشته به عنوان یکی از دانشگاه‌های موفق فنی و مهندسی کشور، در امور علمی و آموزشی و تربیت‏ نیروی کارآمد، نقش سازنده‏ای در جهت شکوفایی صنعتی، اقتصادی، اجتماعی و مدیریتی کشور ایفا کرده است.
این کتابخانه براساس چشم انداز ترسیم شده، تلاش دارد تا با بهره‏ مندی از سیستم‏های آموزشی و پژوهشی برتر، متعهد به پرورش پیشگامان علوم و فناوری در بالاترین سطوح منطقه‏ ای و بین المللی باشد آن‌گونه که مبتنی بر ماموریت و اهداف راهبردی تا سال 1404، در زمره یکصد دانشگاه برتر جهان محسوب شود.

**افتخارات دانشگاه
از جمله افتخارات این دانشگاه می توان به کسب عنوان قطب علمی در رشته های مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی نساجی، مهندسی پزشکی، مهندسی هوافضا، مهندسی عمران و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، رتبه ممتاز در جشنواره خوارزمی و دریافت ده ها جایزه در این جشنواره و عناوین برتر المپیادهای دانشجویی ملی و بین المللی، کسب عناوین ارزنده توسط دانشجویان نخبه و خلاق از رقابت های مختلف علمی دانشجویی در سطح جهان؛ از جمله کمیکار (مسابقه ای برای دانشجویان رشته شیمی) و رباتیک، کسب رتبه اول تحقیقات در میان دانشگاه‌های فنی مهندسی کشور در چندین دوره ارزشیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و کسب رتبه اول ارتباط صنعت با دانشگاه و انجام طرح های مهم ملی اشاره کرد.
همچنین، ارتباطات بین الملل علمی دانشگاهی و امضای تفاهم نامه با دانشگاه های معتبر جهان، جذب نخبگان و استعدادهای درخشان و اعطای تسهیلات به آنان از جمله امکان تحصیل همزمان دو رشته دانشگاهی برای دانشجویان ممتاز و ورود به مقاطع ارشد و دکترا بدون کنکور، برخورداری از آزمایشگاه های مدرن و مجهز و انجام پروژه های شاخص ملی از جمله ساخت سریعترین ابررایانه سوپرکلاستر و طراحی، ساخت و پرتاپ ماهواره، برگزاری کنفرانس ها، سمینارها و همایش های مختلف علمی در سطوح ملی و بین المللی، پیشرو بودن در پژوهش هسته ای و نقش آفرینی اساتید و دانشجویان در موفقیت کشور برای دستیابی به چرخه سوخت هسته ای و بهره مندی از چهره های ماندگار، اساتید و دانشجویان نمونه کشور دیگر افتخارات دانشگاه محسوب می شود.

**مراکز پژوهشی و تحقیقاتی
دانشگاه دارای مراکز تحقیقاتی و پژوهشی مختلفی از جمله پژوهشکده های اپتیک ، لیزر و فوتونیک، انرژی، انرژی های تجدید پذیر، بهره برداری ایمن شبکه، پرتوفرآیند، تکنولوژی مواد و صنایع معدنی، حمل و نقل و سامانه های هوشمند، رنگ و پلیمر، سیستم‌های تشخیص پزشکی، علوم و فناوریهای فضا، فناوری اطلاعات و ارتباطات، فناوری خودرو، فناوری مخابرات و الکترومغناطیس، فناوری های نو، مطالعات آینده، محیط زیست، مواد و فناوری های پیشرفته در نساجی، نانوفناوری، نفت، گاز و پتروشیمی و همچنین مراکز تحقیقاتی شامل آپا، تکنولوژی و دام بتن، پردازش های فوق سریع، سازه و زلزله و مهندسی صنایع و بهره وری است.
این دانشگاه علاوه بر مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، از واحد مدیریت مراکز رشد و کارآفرینی با استعداد 18 شرکت به عنوان زیرمجموعه بهره مند است.

**دانشگاه در زمان حاضر
در زمان حاضر دانشگاه صنعتی امیر کبیر با وجود 16 دانشکده شامل مهندسی برق، مهندسی پزشکی، مهندسی پلیمر و رنگ، ریاضی و علوم کامپیوتر، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، مهندسی عمران و محیط‌ زیست، فیزیک و مهندسی انرژی، مهندسی‌ کامپیوتر و فناوری اطلاعات، مهندسی مکانیک، مهندسی معدن و متالورژی، مهندسی نساجی، مهندسی نفت، مهندسی کشتی سازی، و مهندسی هوافضا، مدیریت، علم و فناوری و هم چنین سایت مجهز آموزشی و پژوهشی در بندرعباس و دو واحد دانشگاهی در ماهشهر و گرمسار با نزدیک به 550 کادر آموزشی تمام وقت و با ظرفیت حدود 14هزار دانشجو در 48 گرایش مقطع کارشناسی، 132 گرایش در مقطع کارشناسی ارشد و 44 گرایش در مقطع دکترا و هم چنین فرا دکترا، به تربیت نیروی های متخصص و پژوهشگر مورد نیاز جامعه می پردازد.
این دانشگاه علاوه بر این، در چهار گروه آموزشی مستقل شامل فرهنگ و معارف اسلامی، زبان خارجی، تربیت‏ بدنی و شیمی نیز خدمات آموزشی ارایه می کند.
این دانشگاه توانسته است با توسعه فعالیت های آموزشی، تحقیقاتی و دانشجویی، جایگاهی برتر را در میان مراکز علمی و تحقیقاتی به خود اختصاص دهد.
دانشگاه پلی تکنیک تهران در طول سال ها فعالیت مستمر بویژه بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی، با بیش از 40 هزار نفر دانش آموخته فنی و مهندسی خدمات گسترده ای در چارچوب اهداف آموزش عالی و تحقیقاتی کشور ارایه کرده است.
**6984**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه سال 97 دانشگاه صنعتي امير كبير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۲۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از رایزنی با سازمان محیط زیست جهت اخذ مجوز و فعال شدن کارخانه آسفالت در شرق تهران خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، مهدی صداقتی؛ مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در نشست خبری خود که پیش از ظهر امروز در معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران برگزار شد، اظهار کرد: سال 1403، سالی پرکار برای معاونت فنی عمرانی به‌ویژه سازمان مهندسی و عمران شهر تهران خواهد بود.

وی افزود: با توجه به تصویب پروژه‌ها و برنامه‌ها در سال 1401، در سال 1402 ما وارد فاز اجرا شدیم و امروز فرآیند و نتایج این پروژه‌ها را شاهد خواهیم بود که احداث این پروژه‌ها بر اساس برنامه‌های مصوب سال 1401 خواهد بود.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از بهره‌برداری از 25 پروژه عمرانی در سال 1403 خبر داد و گفت: بنا داریم هر ماه دو پروژه را در حوزه فنی عمرانی به بهره‌برداری برسانیم.

صداقتی از بهره‌برداری از تعریض ایمنی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری خبر داد و افزود‌: این پروژه امروز همراه با دو پروژه دیگر به بهره‌برداری رسید و در اختیار شهروندان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه در سال 1402 افتتاح پروژه‌های فنی عمرانی از بیستم شهریورماه آغاز شد، گفت: با توجه به برنامه‌ریزی که صورت گرفته است افتتاح پروژه‌های عمرانی امسال از 25 فروردین‌ماه آغاز و اولین پروژه به بهره‌برداری رسید و همانطور که گفته شد ان‌شاءالله به طور مستمر ماهیانه دو پروژه به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه برخی از پروژه‌ها به لحاظ ابعاد و اندازه در قالب پروژه‌هایی از جمله پروژه شهید بروجردی نیستند، گفت: این پروژه‌ها می‌توانند اثرگذاری خاصی را در کاهش بار ترافیکی داشته باشند که از آن جمله می‌توان به تعریض  ایمنی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری اشاره کرد که شاید این پروژه‌های کوچک‌مقایس تفاوت زیادی را با پروژه‌های بزرگ داشته باشند اما اثرگذاری زیادی را در کاهش بار ترافیکی خواهند داشت.

صداقتی ادامه داد: پروژه تعریض ایمنی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری که امروز به بهره‌برداری رسید با اعتبار 40 میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید که این پروژه مزایای زیادی را دارد که می‌توان به این موارد اشاره کرد که قبلا این نقطه، نقطه رها شده بود که با بهره‌برداری از این پروژه این محدوده سروسامان پیدا کرد. همچنین عرض معبر در کندرو دو لاین بود که با تدبیر انجام شده و تعریض به 3 لاین افزایش پیدا کرد و کمک ترافیکی را در کاهش اختلالات ترافیکی خواهد داشت.

وی ادامه داد: این نقطه از پروژه که امروز به بهره‌برداری رسید به عنوان یکی از نقاط تهدیدکننده شهر به حساب می‌آمد و در سال گذشته مجبور شدیم 3 روز بزرگراه شهید لشگری را به خاطر همین نقطه مسدود کنیم که با اجرا و بهره‌برداری از تعریض ایمنی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری این مسئله نیز رفع خطر شده است.

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران افزود: تحکیم بستر 12 کیلومتر از بزرگراه آزادگان یکی دیگر از پروژه‌هایی بود که امروز در قالب یکصدوهجدهمین پویش امید و افتخار به بهره‌برداری رسید که این کار نیز از حد فاصل ساوه تا شهید خرازی در باند (جنوب به شمال) انجام شده است.

صداقتی با بیان اینکه متاسفانه در سنوات گذشته از آسفالت مناسبی برای بزرگراه‌ها استفاده نشده است، گفت: همین مسائل باعث شده که آسفالت بزرگراه‌ها بعد از یک بازه زمانی بسیار کوتاه از بین برود اما ما در قالب تحکیم بستر بزرگراه آزادگان از روش جدید و مناسب در قالب آسفالت‌ریزی استفاده کرده‌ایم که این کار محسنات زیادی دارد نخست اینکه زمان استفاده از آسفالت این بزرگراه به حدود 10 سال افزایش پیدا کرده است ضمن اینکه این کار باعث رضایت شهروندان خواهد بود.

وی در ادامه به بهره‌برداری از فاز نخست بزرگراه شهید بروجردی اشاره کرد و گفت: اجرای این پروژه از سال 93 آغاز شده بود و 7 سال از اجرای آن می‌گذشت که در سال 1400 تحویل این دوره از مدیریت شهری شد و در نهایت با تلاش صورت گرفته فاز نخست آن به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با اشاره به رویکرد این دوره از مدیریت شهری بویژه شهردار تهران در حوزه‌های مختلف گفت: آقای زاکانی توجه زیادی به موضوعات فرهنگی اجتماعی و ترافیکی دارد و در کنار اینها عنایت ویژه‌ای به کارهای عمرانی دارد و به همین جهت بودجه‌های خوبی برای این کارها اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه بزرگراه شهید بروجردی تنها بزرگراه شهر تهران نیست، گفت: ما بزرگراه شهید حکم و همت را هم داریم که بعضا آسفالت این معابر از بین رفته و به همین جهت سازمان مهندسی و عمران شهر تهران باید تدبیری را انجام بدهد که در این محدوده‌ها نیز آسفالت مناسبی توزیع شود.

صداقتی افزود: در کنار بزرگراه‌ها معابر درجه یک و دو نیز وجود دارد که باید برای این معابر نیز آسفالت مناسبی تامین و توزیع شود که تمامی این اقدامات طبق برنامه در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه طول بزرگراه‌ آزادگان 45 کیلومتر است، گفت: این بزرگراه 2.2 درصد معابر شهر تهران است که سال گذشته 10 درصد از حجم تولیدی آسفالت در شهرداری تهران در این معبر توزیع شد که این نشان از توجه به این بزرگراه است.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران ادامه داد: در سال 1402 به کندروهای بزرگراه‌ها توجه شد و در این معابر آسفالت‌ریزی انجام شد و در سال 1403 اولویت ما آسفالت‌ریزی در کندروهای آزادراه‌ها است و در این بخش برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

صداقتی در پاسخ به این سوال که آیا تا پایان این دوره از مدیریت شهری آسفالت‌ریزی در تمام معابر شهر تهران انجام خواهد شد گفت: قطعاً این کار امکان‌پذیر نیست چرا که سالانه 10 درصد از معابر شهر تهران قابل آسفالت‌ریزی است که ما سالانه یک میلیون و 500 هزار تن آسفالت تولید و در سطح معابر توزیع می‌کنیم.

وی با بیان اینکه سال گذشته نیز یک میلیون و 500 هزار تن آسفالت توزیع شد گفت: ان‌شاءالله امسال نیز به همین میزان آسفالت توزیع و در سطح معابر معابر و بزرگرا‌ه‌ها توزیع خواهد شد.

وی با بیان اینکه نیاز شهر تهران به یک کارخانه آسفالت بازیافت وجود دارد افزود: ما یک چرخه معیوب در بخش تولید اسفالت داریم و باید یک کارخانه را تولید کنیم تا از تراشه‌های آسفالت برای استفاده از آسفالت بازیافت شده استفاده کنیم  و در این قالب از تکنولوژی خاص بهره ببریم.

صداقتی از راه‌اندازی کارخانه بازیافت آسفالت در سال جاری خبر داد و گفت: با دستور شهردار تهران امسال این کارخانه راه‌اندازی خواهد شد و از این به بعد ما از تراشه‌های آسفالت برای تولید آسفالت جدید و بازیافت شده استفاده می‌کنیم.

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در پاسخ به این پرسش که آیا آسفالت تولید شده از تراشه‌ها کیفیت مناسب را نسبت به آسفالت‌های نو دارند گفت: قطعا این آسفالت‌ها کیفیت کمتری نسبت به آسفالت‌های نو دارند و از اینها در معابر درجه یک و دو استفاده می‌شود و قطعاً در بزرگراه‌ها از آسفالت‌های نو استفاده می‌شود.

وی با اشاره به دپوی تراشه‌های آسفالت در سطح شهر تهران گفت: حداقل ما برای  سه سال جهت تولید آسفالت تراشه داریم و برای تولید آسفالت جدید می‌توانیم از آنها استفاده بکنیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا مشکل تولید آسفالت در شرق تهران برطرف شده است، گفت : در ارتباط با این موضوع سازمان محیط زیست ایراداتی را نسبت به فعالیت این کارخانه دارد اما تاکید ما این است که با رایزنی این مشکل را برطرف و بتوانیم با اخذ مجوز این کارخانه در شرق تهران فعال شود.

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران تصریح کرد: نگاه ما در بخش تولید آسفالت در شرق تهران فنی است و امیدواریم با همکاری و همراهی سازمان محیط زیست مشکل بوجود آمده در روند عدم ارائه مجوز کارخانه در شرق تهران برطرف شود.

وی گفت‌: سازمان محیط زیست اعلام کرده که کارخانه تولید آسفالت باید 120 کیلومتر خارج از شهر باشد این مسئله مشکلاتی دارد به عنوان مثال وقتی آسفالت تولید بشود وقتی وارد شهر بشود یخ زده خواهد بود همچنین ما نمی‌توانیم آسفالت را در غرب تهران و به شرق تهران هدایت کنیم و با همه این موارد امیدواریم مشکل پیش آمده در خصوص کارخانه آسفالت شرق تهران برطرف شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید اهالی رسانه از بزرگراه آزادگان و نشست عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • قتل مادر با دمبل به دلیل اعتراض به به‌هم ریختن خانه
  • قتل مادر به دلیل اعتراض به به‌هم ریختن خانه
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • قتل هولناک مادر با ضربه‌های دمبل
  • قتل مادر با ضربه‌های هولناک وزنه بدنسازی
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند