Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز (پنج‌شنبه) کمتر از ۱۰۰ معترض در دانشگاه پلی‌تکنیک هنگ‌کنگ باقی مانده‌اند و پلیس ضد شورش محوطه را محاصره کرده و برخی فعالان همچنان به دنبال راهی برای فرار هستند و برخی هم پنهان شده‌اند.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری دولتی شینهوا امروز گزارش داد، شی فنگ، کمیسیونر وزارت امور خارجه چین در هنگ‌کنگ سر کنسول آمریکا را احضار کرده است تا تاکید کند که تصویب قانون دموکراسی و حقوق بشر هنگ‌کنگ مداخله آشکار و نقض قوانین بین‌المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال کنت لونگ، یکی از قانونگذاران هنگ‌کنگ از اقدام پلیس در شلیک گاز اشک‌آور به سوی معترضان انتقاد کرد و به بیان اعتراض مردم نسبت به خطرات آن روی سلامت جسمانی‌ خودشان پرداخت.

برخی از معترضانی که داخل دانشگاه پلی‌تکنیک هنگ‌کنگ گیر افتاده‌اند، به رویترز گفتند چون جرمی مرتکب نشده‌اند و بی‌گناه هستند، نمی‌خواهند با پلیس رو در رو شود و به دنبال راه فرار هستند.

وزیر امنیت هنگ‌کنگ سه‌شنبه از بازداشت ۷۳۰ معترض خبر داد و گفت حدود ۹۰۰ معترض تسلیم پلیس شدند که ۳۰۰ تن از آنان زیر ۱۸ سال سن داشتند. به گفته این مقام، دولت معتقد به حل مسالمت‌آمیز و آرام این بحران است.

در همین حال سفیر پیشین آمریکا در چین امروز گفت، اگر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا لایحه حقوق بشری هنگ‌کنگ را به امضا رسانده و تبدیل به قانون کند، روابط آمریکا-چین وخیم‌تر خواهد شد. مکس بوکوس که در دوران باراک اوباما سفیر چین بود، گفت: «گمان نمی‌کنم این لایحه به معترضان در دسترسی به اهدافشان کمک کند. علاوه بر این، روی روابط آمریکا-چین تاثیر می‌گذارد. به اعتقاد من مناسبات وخیم‌تر می‌شود.»  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اعتراضات هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۰۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا/ پلیس ۱۰۰ نفر را در بوستون دستگیر کرد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، این تازه‌ترین مورد از مجموعه تنش‌ها و درگیری‌ها میان پلیس و دانشجویان در دانشگاه‌های ایالات متحده است که در پی اعتراض به کشتار غیر نظامیان در غزه و حمایت‌های غرب از تهاجم نظامی ارتش اسرائیل علیه حماس شکل می‌گیرد. 

اعتراضات دانشجویی در سراسر ایالات متحده، چالش بزرگی را برای مسئولان دانشگاه در این کشور رقم زده است.

پلیس طی روزهای اخیر در دانشگاه‌های آمریکا اقدام به دستگیری‌های گسترده‌ کرده و گاهی اوقات مجبور شده است برای متفرق کردن معترضان از مواد محرک شیمیایی و شوکر برقی استفاده کند.

دانشگاه نورت‌ایسترن در بیانه‌ای اعلام کرد که انتظامات دانشگاه با پشتیبانی نیروهای انتظامی محلی روز شنبه دست به برچیدن «اردوگاهی غیرمجاز» در محوطه دانشگاه زدند.

در بیانیه این دانشگاه آمده است: «آنچه دو روز پیش به عنوان یک تظاهرات دانشجویی آغاز شد، در واضع اقدامی از سوی سازمان‌دهندگانی حرفه‌ای بوده است که هیچ وابستگی به نورت‌ایسترن نداشته و به دانشگاه نفوذ پیدا کرده بودند.»

در همین حال، دانشگاه کلمبیا در نیویورک، جایی که اعتراضات از آنجا شروع شد، روز جمعه اعلام کرد که پس از دستگیری بیش از ۱۰۰ نفر در هفته گذشته، دیگر پلیس را به دانشگاه فرا نخواهد خواند.

مسئولان این دانشگاه در بیانیه‌ای اعلام کردند: «در حال حاضر فراخواندن دوباره ماموران پلیس نیویورک به دانشگاه نتیجه‌ای نخواهد داشت و تنها باعث شعله‌ور شدن بیشتر اتفاقات در حال وقوع در دانشگاه می‌شود؛ ضمن آنکه هزاران نفر دیگر را که ممکن است برای جامعه تهدیدآمیز باشند، به سوی درب ورودی دانشگاه می‌کشاند.»

 

به گفته مسئولان دانشگاه نورت‌ایسترن، افرادی که پس از بازداشت، کارت دانشجویی معتبر ارائه کردند، آزاد شدند‌ و باید منتظر برخوردهای انضباطی و نه صرفا اقدامات قانونی، باشند.

این دانشگاه در بیانیه‌ خود که پس از دستگیری یکصد نفر در تجمعات روز شنبه منتشر شد، تصریح کرد: «افرادی که از فاش کردن وابستگی خود امتناع کردند، دستگیر شدند.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • تداوم اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا/ پلیس ۱۰۰ نفر را در بوستون دستگیر کرد
  • دانشجویان آمریکایی چگونه پرچم اعتراض علیه اسرائیل را جهانی کردند؟
  • بازداشت ها در جنبش دانشجویی حامی فلسطین در آمریکا به روایت آمار
  • اعتراضات به جنگ علیه غزه از دانشگاه های آمریکا به فرانسه و آلمان رسید
  • سیل انتقادها به رئیس دانشگاه کلمبیا به دلیل سرکوب معترضان
  •  بازتاب بین المللی تظاهرات دانشجویان آمریکا
  • موج حمایت از غزه در آمریکا به راه افتاد/ گسترش اعتراضات و بازداشت گسترده اساتید و دانشجویان
  • تظاهرات‌های دانشجویی ضداسرائیلی به دانشگاه‌های کانادا رسید
  • تشدید اعتراض حامیان فلسطین در مراکز آموزش عالی آمریکا